Beneficiile extractului de semințe de grapefruit

gardviu Minune

Extractul de semințe de grapefruit poate fi folosit în cazul bacteriilor, virușilor, sau infecțiilor fungice. Este ideal pentru a dezinfecta răni.

Pentru infecții ale gâtului, se recomandă clătirea cu 10-15 picături amestecate cu 200 ml apă. Nu este nici o problemă dacă este înghițit!

În cazul unei infecții gingivale, sau după extragerea unei măsele, se va aplica de mai multe ori pe zi.

Se poate trata și herpesul cu o parte extracy și 9 părți apă, aplicată cu o bucată de vată pe zona afectată.

Pentru petele de pe față, acnee, sau ciupercă la unghii, s folosește la fel. Este indicat în general pentru a trata probleme ale pielii, pe parcursul unor teste, s-au văzut efecte pozitive chiar și în cazul psoriasis-ului.

În cazul infecțiilor vaginale, amestecăm 5-7 picături de extract în 100 ml apă, punem un mini tampon ca să absoarbă această soluție. Puneți în vagin pentru o noapte, și repetați a doua zi până la vindecare completă. De obicei este de ajuns să folosim această metodă de 2-3 ori, și am scăpat de infecții.

 

Este un ajutor de nădejde și în bucătărie!

10 picături de extract de grapefruit amestecat cu jumătate de litru de apă este de ajuns pentru scăpa de sporii de mucegai din frigider.

Dacă punem în recipientul pentru detergent al mașinii de spălat, acesta va distruge bacteriile, și vom avea rufe cu adevărat curate.

Putem pulveriza pe diverse suprafețe o soluție de 10 picături cu 200 ml apă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply